Articles Posted in the " Nëna Tereze në shtatë shpalime " Category

  • “Nëna Tereze në shtatë shpalime” përurohet në Ulqin

    Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e kompletit të veprave “Nëna Tereze në shtatë shpalime” të autorit Anton Nikë Berisha. Përurimi do të mbahet të shtunën, më 19 tetor 2019, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.