Articles Posted in the " Faik Nika " Category


 • Takimi i përfaqësuesve të Këshilleve Kombëtare  me delegacionin e ODIHR-it

     Takimi i përfaqësuesve të Këshilleve Kombëtare  me delegacionin e ODIHR-it (Misioni i ekspertëve për të drejtat e njeriut) Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi zhvilloi takim pune me përfaqësuesit e delegacionit të ODIHR-it (Misioni i ekspertëve për të drejtat e njeriut)  z. Omar Fisher dhe znj. Dinoza Satarova, ku është […] • Nika takon Zenken, ja temat e bisedës

  Kryetari  i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, Faik Nika, së bashku me anëtarët e KKSH-së Smail Maliq Çunmulaj dhe Adriana Hoxhën, të hënën, më 25 qershor 2018, u pritën nga ministri për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave, Mehmed Zenka. Ky ishte njëherit edhe takimi i parë që kryetari Nika zhvilloi me […]


 • Urime festën e Bajramit, urojnë Nika, Çapuni dhe subjekti politik Forca

  Për nder të Festës së Bajramit në adresën tona kan arritur urimet e  kryetarit të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi z. Faik Nika, kryetarit të Kuvendit komunal të Ulqinit z. Ilir Çapuni dhe të subjektit politik Forca e Re Demokratike. Më poshtë mund ti lexoni urimet. Urimi i kryetarit të Këshillit Kombëtar të […]


 • DPS nuk garon për KKSh-në, e fitojnë Forca dhe ASh

  Në Ulqin kësaj të diele u mbajt Kuvendi i elektorëve i Këshillit Kombetar të Shqiptarëve në Mal të Zi. Nga 177 elektorë sa ishin morën pjesë plot 158 të cilët garonin për 15 vende. Vendet tjera ishin të rezervuar në bazë të funksioneve si psë shembull për deputet shiptarë në Parlamentin e Malit të Zi, […]


 • Forca zgjodhi nënkryetaret e saj

  Në mbledhjen e Këshillit Qendror të Forca-ës së Re Demokratike, të mbajtur me 09.10.2017 njëzëri janë zgjedhur për Nënkryetar Xhaudet Cakuli, Genci Nimanbegu dhe Faik Nika, kështu thuhet ndër të tjera në një kumtesë për opinion të këtij subjekti politik. Kryetar i Forcës vazhdon të jetë Nazif Cungu.