Shqetësime për privatizimet në Ulqin (video)

Kriporja-e-ulqinitSindikatat e pavarura kritikojnë procesin e privatizimit në Komunën e Ulqinit duke e cilësuar atë si të dështuar dhe me pasoja të rënda ekonomike dhe sociale.

Ata kërkojnë që privatizimet e ndërmarrjeve shoqërore tu nënshtrohen një rivlerësimi dhe rishqyrtime me qëllim që të zbutet sadopak situata e krijuar.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën që po transmetojmë.

Kriporja-e-ulqinit