Shërbimi i parkingut fillon me punë, ja çmimet

Parlamenti i Ulqini ka kaluar të gjitha vendimet që kanë të bëjnë me punën e Shërbimit të parkingut në Ulqin.

Sipas elaboratit të propozuar janë vendosur edhe çmimet për zonat e qytetit.

Në këtë mënyrë zona nga lokali ”Pallma” deri të ”Hollegro” do të ketë çmimin 0,60 euro për një orë parking ndërsa në lagjet Totosh, Mahalla e re, Meterizi, Pinjeshi, Shtoji dhe Bulevari ”Vëllezërit Frashëri” parkingu do të kushtojë 0,40 euro për një orë.

Poashtu është paraparë që parkingu deri në 15 minuta të mos paguhet.