Këtë të shtunë, me 2 dhjetor, në Galerinë e Qendrës për kulturë, me fillim në ora 19:30, do të mbahet tubimi “Të ruajmë harmoninë ndërfetare”.

Në këtë tubim do të flasë prof. dr. Xhabir Hamiti nga Prishtina dhe përfaqësuesit e konfesionit islam, katolik dhe ortodoks në Ulqin.

Këtë ngjarje e organizon Instituti “Idea” në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit.

By admini