Daily Archives: March 25, 2020

  • Tuzi në karantinë (video)

    Nga mbrëmë qyteti i Tuzit ndodhet në karantinë. E gjitha kjo erdhi pas rezultateve të testimit të ditës së djeshme nga ku rezultuan plor 15 persona të infektuar nga koronavirusi, shkruan Ulqini Online. Nga një video e ditës së sodit mund të shihet se rrugët e qytetit janë të zbrazëta ndërsa në qytet punojnë vetëm […]  • Kuvendi i Ulqinit rekomandon lehtësira për pagesa të ujit dhe komunalive

    Kuvendi i Komunës së Ulqinit zyrtarisht është në sesionin e pranverës. Në situatën e tashme, nuk kemi caktuar mbledhje të Kuvendit. Mirëpo krahas kësaj, aktivitetet e Kuvendit nuk rreshtin. I përcjellim me vëmendje masat dhe aktivitetet në mbrojtjen kundër virusit CoViD19. Lidhur me këtë, dërgojmë lëvdata për ndërmarrjen tonë për veprimtari komunale, për Shërbimin e […]