Daily Archives: March 24, 2020

  • Orari i ri për dyqanet dhe farmacitë

    Duke filluar nga dita e enjte, të gjitha dyqanet dhe farmacitë do të jenë të hapura nga ora 8 e mëngjesit deri në ora 18, kjo është masa më e re e miratuar sot nga Trupi Koordinues Kombëtar për të frenuar përhapjen e koronaviruseve dhe për të mbrojtur jetën dhe shëndetin e qytetarëve, mësohet na […]
  • Në Mal të Zi 18 raste të reja me koronavirus

    Sot janë testuar gjithsej 34 persona në Mal të Zi nga ku 18 kanë rezultuar pozitiv. Në këtë mënyrë numri i përgjithshëm i të prekurëve ka mbërritut në 47, mësohet nga Instituti për shëndetin publik, transmeton Ulqini Online. Nën mbikëqyrjen mjekësore dhe sanitare në Mal të Z janë gjithse 5,972 persona. Instituti po monitoron nga […]