Daily Archives: March 19, 2020

  • Shtyhet pagesa e kësteve të kredive për tre muaj

    Qeveria dhe Banka Qendrore e Malit të Zi kanë miratuar paketën e masave ekonomike për sanimin e pasojave negative të Coronavrirusit, ka kumtuar kryeministri Dushko Markoviq. Është paraparë shtyrja e pagesës së kredive për 90 ditë, si dhe paguarja e tatimeve dhe e kontributeve në të ardhura si dhe e detyrimeve në pajtim me ligjin […]  • KKSH: Solidaritet, ruane njëri-tjetrin, pa panik…

    Të nderuar qytetar, shqiptar në Malin e Zi, pas situatës aktuale, të konfirmimit të rasteve të para të infektimit me Koronavirus edhe në Malin e Zi, pandemia që ka pushtuar botën dhe ka ndaluar funksionimin normal të shoqërisë, Ju bejmë apel të gjithve të bëni përpjekjet maksimale për respektimin e rregullave të përcaktuara dhe të […]