Komuna-UlqinParlamentit i Ulqini votoi sot unanimisht për marrje të kredisë nga komuna e Ulqinit me vlerë 20 milion euro pranë bankës gjermane KhW.

Këto mjete do të përdoren për ndërtimin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në komunën së Ulqinit.

By admini