taekvondo-kosove-shtator-2015TAEKWONDO “Theranda open 2015”

Gjatë vikendit që lamë pas me datë 26.09.2015 e shtune në Kosove në qytetin e Therandes u zhvillua turneu ndërkombëtarë për të 6-tin vitë me radhë në sportin olimpik të Taekwondo-së.

Në këtë garë morën pjesë rrethë 100 garues, kryesisht nga klubet shqiptare si Kosova, Shqiperia dhe Mali i Zi. }

Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 4 garues dhe një refer.

Garuesit e KT Ulqinit ishin të suksseshën duke fituar tri medalje të arta dhe një të bronzit.

Me medalje të arta u kurorzuan:
1. Medina Kanaqi në kategorin -53kg Seniorë,
2. Ardiana Karanamaga në kategorinë -49kg Seniorë,
3. Edina Kraja në kategorinë -44 Kadetë.
Me medalje të bronzit u kurorzua garuesi:
1. Esad Kraja në kategorinë -45kg Kadetë.

Klubi i Taekwondo-së Ulqini përshendet dhe falenderon të gjithë sponsorët që kontribuan për garuesit tanë.

Shërbimi informativ i KT Ulqinit

By admini