koreano-jugoret-e-ulqinitKlubi i futbollit të qytetit tonë Otrant Olympic ka filluar ditën e hënë me stervitjen e parë. Se punët janë duke ecur për së mari dhe me serioziete tregon edhe një fakt interesant që ka të bëjë më mbërritjen që në stervitjen e parë të futbollistëve nga Koreja Jugore që do të jenë pjesë e këtij ekipi për këtë sezon.

Futbollisten nga Koreja kanë të drejtë të aktivizohen menjeherë në ekipin e qytetit tonë por që regullorja thotë se në të njëjtën kohë në fushën e lojës mund të jen vetëm 2 nga ato.

Më poshtë mund të shikoni foton e mbërritjes së sportisteve në aeroportin e Podgoricës.

koreano-jugoret-e-ulqinit
Foto: Sport ulcinja, fb

,

 

By admini