11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-3Kur dëshirojmë të udhëtojmë në një vend të largët, autobusi është një zgjidhje jo shumë të dëshirueshme. E nëse udhëtojnë me autobus duhet të kemi parasysh edhe tipa të njerëzve që i hasim në të.

1. Nëse uleni afër të një moshuari dhe ata ia fillojnë muhabetit se prej nga je, e cilës familje, çfarë fakulteti vijon, e kështu me radhë deri sa të përfundoj i gjithë udhëtimi

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-1

2. Fëmijët që qajnë GJIIIIIIITHË udhëtimin, edhe atë pa u ndalur.

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-2

3. Personat që sa hipin në autobus fillojnë të gërhasin. TMERR!

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-3

4. Gratë dhe burrat të cilët sa hipin në autobus i heqin këpucët, e pa dyshim për një çast mbulohet autobusi me aromën tronditëse të këmbëve.

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-4

5. Ata që vazhdimisht hanë ushqim dhe mbushin autobusin me lloj lloj ere; qebapa, dyner, burek, hamburger… dhe lista vazhdon!

6. Pastaj në autobus nuk guxon të mungoj dikush të cilin e mundon autobusi dhe që nuk shpëton bile një herë pa vjellur.

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-5

7. Personat që e ulin karrigen deri në prehrin tuaj. Këta po që meritojnë të pushkatohen.

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-6

8. Sikur të mos mjaftonin vetëm këta tipa, qëllon edhe ndonjë person që shtyhet që të ulet afër xhamit.

9. Më pas ka tipa që po i gjetën dy kolltukë, i ozurpojnë që të flenë gjatë gjithë rrugës.

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-7

10. Ata që i këndojnë bashkarisht këngët e Medës të cilat i lëshon shoferi, e që këndon edhe ai bashkë me ta.

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-8

11. Pastaj diku në mesin e pasazherëve ndodhet vajza që gjithë rrugës nuk i ka hequr dëgjueset prej veshit.

11-tipe-te-njerezve-qe-hasim-ne-autobus-9

/Ripost/

By admini