Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Fondacioni “Lika” do të organizojnë përurimin e librit “Trilogjia e zbërthimeve ilire” të autorit Ruzhdi Ushaku.

Përurimi do të mbahet të shtunën, më 29 qershor 2024, ora 20:00, në sallën e koncerteve të Shkollës së Muzikës – Ulqin. 

By admini