Njësitë e Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit dhe Tivarit u nisën në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër Benet Beci dërguar kryetarit Nimanbegu, Komuna e Ulqinit dhe Tivarit nisin në ndihmë nga një ekipin nga shërbimi i zjarrëfikëseve. thuhet në një kumtesë nga kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit.

Poashtu falenderojnë kryetarin e Tivarit Dushan Raiçeviq që menjëherë dërgoi njësinë në koantakt me atë të Ulqinit.

Me shpresë që situata të vihet sa me shpejt në kontrollë dhe pa pasoja njerëzore”, .

By admini