Baladat popullore nga Ismail Doda

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Këshillin Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi do të organizojnë përurimin e librave “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” (Përmbledhje) I dhe “Baladat popullore te shqiptarët në Malin e Zi” (Studim monografik) II të autorit Ismail Doda.

Përurimi do të bëhet të enjten, më 23 maj 2024, ora 20:00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

By admini