Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, organizon mbrëmje solemne me rastin e Ditës së Flamurit Kombëtar dhe Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, ditën e martë, me 28 nëntor 2023, në orën 19:00, në Hotelin “Mediteran” – Ulqin. 

By admini