Ilustrim: Nga aktivitetet e kaluara

Gjatë kësaj fundjave ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqité në dy aktivitete sportive.
Të shtunën në Tiranë me 11.11.2023 u mbajtë turneu ndërkombëtarë Tirana Trophy 2023.
Ky aktivitet i Taekwondo-së grumbullojë 400 sportist, 28 ekipa nga 4 vende.
Ekipi i Ulqinit u prezantu me 3 sportistë.
Medaljet e arta i fituan sportistët:
Sara Kraja
Enes Dushku
Ndërsa Arta Ismailaga arrinë deri në finale mirpo për shkakë të lëndimit u deshtë ta lëshoj finalen, lëndin ky që do ti kushtoj mospjesmarrje në kampionatin Ballkanit për fatin tonë të keq i cili do të mbahet nga data 23-27 nëntorë.
Ajo shpërblehet me medaljen e argjendit.
Artes i dëshirojmë shërim të shpejtë dhe kthim sa më parë në kompeticionet tjera.
Kurse në Bosne Ekipi i Ulqini fiton u kupës e Bosnes në disciplinën e Formave.
Të shtunen me 11.11.2023 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë Kupa e Bosnës 2023 aktivitet ky i cili grumbullojë afër 600 sportist mbi 40 ekipe nga 5 vende. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 18 sportist ku 15 prej tyre arritën të fitojnë medalje, 7 të arta, 4 të argjendit, 4 të bronzit dhe dy trofe.
Sportisti më i suksesshëm ishte Amell Nuti në disciplinën e Formave dhe Nermin Sulejmanoviq në disciplinën e ndeshjeve.
Me medalje u kurorzuan sportistët:
Nermin Sulejmanoviq
Adna Sulejmanoviq
Adnan Mekiq
Arma Dushku
Merisa Malokraja
Ajan Brashnjani
Amell Nuti
Denis Coboviq
Rijad Dervishi
Berina Mustafa
Gabriel Jankoviq
Xhenan Tivari
Reinard Gojani
Gani Resulbegoviq
Hava Malokraja

/Përgaditur nga TK Ulqini/

By admini