Bulevari Gjergj Kastrioti Skenderbeu

Qytetet e Gucisë dhe Ulqinit kanë daljen më të ultë të qytetarëve në zgjedhjet presedenciale që u mbajtën kësaj të diele në Mal të Zi. Në Guci kanë dalur rreth 30% të votuesve ndërsa në Ulqin pak me shume, rreth 36% të qytetarëve, shkruan Ulqini Online.

Në Tuz dalja ka qenë pak më e mirë, pasi rreth 50% të qytetarëve kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre të votimit.

Dalje të madhe në zgjedhje është shënuar në Shavnik dhe Nikshiq me rreth 82% të qytetarëve.

Në qytetin e Ulqinit nga dalja në votime me vetëm 36% e votuesve, numrin më të madh të votave e ka marrur kandidati i DPS-it Millo Gjuaknoviq me afër 56% të votave i ndjekur nga Aleksa Beçiq me rreth 20%.

By admini