Ilustrim

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi 480 sportist, 41 ekipe nga 5 vendet e rajonit. Taekwondo Ulqini u paraqitë me 8 sportist. Sportistët nga Ulqini sollën 8 medalje dhe tre trofe. Shtatë medalje të arta, një të bronzit. Sportisti më i suskseshëm ishte Eren Karaminxhoja i cili fitoj katër ndeshje dhe shpallet sporti më i sukseshëm i turnet. Poashtu sporti Amell Nuti shpallet sportisti më i sukseshëm në disciplinën e Formave.

Me medalje u kurorzuan sportistët:

Amra Dushku

Amell Nuti

Berina Mustafa

Adnan Mekic

Dorian Vukaj

Eren Karaminxhoja

Ajan Brashnjani

Rijad Dervishi.

Sportisti Eren Karaminxhoja shpallet sportisti më i sukseshëm i turneut në disciplinën e ndeshjes.

Sportisti Amell Nuti shpallet sportisti më i sukseshëm në disciplinën e formave.

Klubi i Taekwondosë Ulqini fiton trofeun e vendit të parë në disciplinën e formave.

Përgaditi:
Fikret Dushku, prof.

By admini