Albin Kurti dhe Dritan Abazoviq

Kryeministri, Albin Kurti e ka uruar Dritan Abazoviqin për zgjedhjen e tij, si i pari i Malit të Zi.

Kurti përmes një postimi në ”Twitter”, ka shtkruar se menzi pret të punojnë së bashku.

”E përgëzoj nga zemra Dritan Abazoviqin, kryeministrin e Malit të Zi, nga komuniteti shqiptar. Mezi pres të punojmë së bashku ngushtë për të adresuar sfidat e shumta me të cilat përballemi në rajon”, ka shkruar Kurti.

By admini