Për ditën e enjte është paraparë hapja solemne e  Qendrës së Librit dhe Promovimit “Libraria Ulqini”, të vetmes me literaturë në gjuhën shqipe në Malin e Zi, kështu mësohet nga Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve.

Hapja do të bëhet ditën e enjtë, më 25.11.2021, ora 18:00.

Vendndodhja e librarisë është Bulevardi “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, përballë Komunës së Ulqinit.

By admini