Organizimi i kurseve të gjuhës angleze për të rritur

Nga data 1 dhjetor 2021 fillojnë kurset e gjuhës angleze për të rritur.

Kurset mbahen në Katërkollë, në hapësirat e fondit ‘Trojet tona’ që vepron në kuadër të shoqatës ‘Ana e Malit’ në New York

Forma e punës: grupe të vogla dhe sipas nivelit përkatës.

Orari: tre orë në javë për të gjitha nivelet.

Organizimi i punës: plan-programe e materiale bashkëkohore dhe të dëshmuara në mësimdhënie të gjuhës angleze për të rritur.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në numrat e telefonit:  069 594 877 dhe  067 527 685.

Kursi është falas!

By admini