Komuna e Ulqinit, përkatësisht Sekretariati për financa dhe buxhet ka shpallur konkurs për 5 vende të lira të punës.

Në këtë mënyrë, në dy konkurset e shpallura nga ky sekretariat kërkohen 3 nëpunësa të pavarurë – kontrollor turistik dhe 2 inspektorë turistikë.

Konkurset janë marrë nga faqja careerjet.me.

Në linqet e mëposhtme mund të gjeni informacione me të hollësishme për të dy konkurset në fjalë.

Konkursi 1

Konkursi 2

By admini