Komuna e Tuzit, në bashkëpunim me IPSHF “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu” në Triesh, organizon promovimin e librit – “Vizatim hënor me shkëlqim yjesh”, të autorit Haxhi Shabani, mësohet nga kjo komunë.

Aktiviteti do të mbahet ditën e premte, më 15.10.2021, në ora 12:00, në hapësirat e kësaj shkollë.

Për librin do të flasin, profesor Ismet Kallaba dhe autori, Haxhi Shabani.

By admini