Lajmerojmë të gjithë të interesuarit që dëshirojne të japin provimin e gjuetisë, të cilët e kanë kryer stazhin e praktikantit, se  me datën 14.10.2021 (e enjte) do të organizohet provimi i gjuetisë në orën 09.00h në ambijentet e ndërmarrjes publike “Ulqini”, Ulqin për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave, kështu mësohet nga drejtori i kësaj ndërmarrjeje z. Ajet Zaga.

Të interesuarit mund të kontaktojnë këto numra: 067-729-001, 069-858-365 dhe 067-044-044

By admini