Foto: Barinfo

Në Ostros, 139 qytetarë u vaksinuan me vaksinën Sinofarm gjatë fundjavës, kështu deklaroi për Radio Tivarin dhe Bar Info Dr. Ganimeta Hoxha, duke theksuar se ajo nuk është e kënaqur me përgjigjen.

Ekipi i vaksinimit gjithashtu bëri katër vizita në shtëpi, ku pesë të sëmurë dhe të moshuar u vaksinuan.

Rivaksinimi do të organizohet në 29 dhe 30 maj, dhe në rast se ata janë ende të interesuar për vaksinim, ata mund ta bëjnë atë në Tivar.

– Tani për tani nuk ka njerëz të infektuar në Krajë, dhe që nga fillimi i epidemisë 103 persona janë infektuar me koronavirus – tha Dr. Hoxha, duke kujtuar nevojën për të respektuar masat parandaluese.

By admini