Të gjithë besimtarët të konfesionit ortodoks festojnë festën e shenjtë – Pashkët, simbol i një fillimit  të ri dhe të jetës së përjetshme në besim dhe paqe, kështu thuhet në urimin e Kryetarit të Forcës Nazif Cungu.

Prandaj, në emër të partisë politike Forca e Re Demokratike dhe në emrin tim personal, ju uroj që lumturia t’ju ndjek gjithmonë  paqja, dashuria dhe harmonia të mbretërojë gjithmonë në shtëpitë tuaja.

Urime!, përfundon urimi i Kryetarit të Forcës Nazif Cungu.

By admini