Sot në Mal të Zi janë regjsitruar 476 raste të reja të infektuar me koronavisurs dhe janë shënuar edhe 11 raste vdekjeje.

Për fat të keq, sot në Ulqin sot janë regjistruar 3 raste me fund fatal kurse janë paraqitur 16 raste të reja të të infektuarëve me koronavirus. Numri i rasteve aktiv në komunën tonë është 248 veta.

Poashtu mësohet se ka edhe disa raste të të shtruarish në spitalin e Tivarit nga Komuna e Ulqinit dhe shpresojmë që të gjithë ata do ta tejkalojnë këtë situatë.

By admini