Gjatë përgatitjes së tabelës me masën e re të masave në luftën kundër pandemisë së shkaktuar nga virusi Covid 19, ndodhi një gabim teknik, gjatë të cilit Kosova u shënua me një yll, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

“Menjëherë pasi u vu re, shërbimet operative, informuese të Ministrisë së Shëndetësisë korrigjuan gabimin teknik, i cili mund të shihet në faqen e internetit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe në Gazetën Zyrtare të Malit të Zi”, thuhet në deklaratë, shkruan Ulqini Online.

Duhet të kujtojmë se Ministria lëshoi ​​masa të reja në luftën kundër koronavirusit sot, dhe në njoftimin për shtyp, Kosova ishte shënuar me yll, e cila është një shenjë e përdorur nga vendet që nuk e kanë njohur Kosovën.

By admini