Sot në Mal të Zi janë regjsitruar 134 raste të reja të infektuar me koronavisurs dhe është shënuar edhe një vdekje. Rasti i vdekjes u raportua në Spitalin Meljine, në një pacient nga Herceg Novi, i lindur në 1947, shkruan Ulqini Online.

Sa i përket situatës në Ulqin sot është regjistruar edhe një rast me koronavirus kurse numri i rasteve aktiv në komunën tonë është 67 veta.

Deri tani në Ulqin kanë vdekur 3 persona të cilët ishin të infektuar me koronavirus.

Tabela e rasteve të reja për sot sipas komunave

KomunaTë infektuar
Podgorica51
Pljevlja33
Kotor11
Nikšić9
Bar8
Cetinje7
Rožaje6
Bijelo Polje4
Berane3
Budva1
Ulqin1

Tabela me rastet totale deri tani

Komunamomentalisht të infektuartë shëruartë vdekur
Podgorica1007222922
Nikshiq718127120
Berane35365316
Bijelo Polje33437420
Plevla21020513
Rozhajë15056316
Tivar1131967
Kotor1081932
Budva982070
Cetinë751424
Ulqin67583
Plav36679
Herceg Novi331023
Mojkovac24183
Tivat20823
Andrijevica151143
Kolašin1171
Danilovgrad9792
Tuz9532
Zhablak881
Petnjica5191
Guci4304
Shavnik200
Pluzhine0170
Gjithesj34096687155

By admini