Ditën e enjte, me 24.09.2020, do të mbahet një Orë përkujtimore kushtuar teologut Hysejn Bisha, humanist dhe themelues i Gjimnazit Drita nga Ulqini. 

Orë përkujtimore do të mbahet në sallën e Kuvendit të komunës së Ulqinit me fillim në orën 12.

Kjo orë përkujtimore mbahet duke respektuar masat kundër virusit Covid-19.

By admini