Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë përurimin e përmbledhjes me poezi “Vdekja e fjalës” të autorit Hajredin Kovaçi.

Përurimi i librit do të bëhet të shtunën, më 26 shtator 2020, ora 19.00, në mjediset e kompleksit “Lamiga” – Krythë.

By admini