Xhamia i Kravarit

Nga Meshihati i Bashkësisë Islame në Mal të Zi mësohet se Namazi i Bajramit nuk do të falet në xhami, për shkak të situatës së përkeqësuar epidemilogjike.

Nga nesër dhe për katër ditë me radhe besimtarët e besimit islam do të fesojnë festën e madhe të Kurban Bajramit.

By admini