Po digjen malet e Malësisë së Rozhajës. Flaka ka kapluar rreth e qark katundit Dacaj. Deri më tani s ka ndery askush nga zjarrfikësit.
Era e fuqishme dhe moti i thatë po e ndihmojnë shperndarjen e flakës më shpejtësi marramendëse ! Ndonjë piroman i çmendur mund ta këtë bërë këtë të keqe, kështu shkruan Ali Daci nga fshati Dacaj i Rozhajës.

Ky shkrim i z. Dacaj i takon orëve të pasdrekës.

Nga pamjet shikohet se zjarri ka qenë mjaft i fuqishëm.

By admini