OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Njoftojmë të gjith gjuetarët e komunës tonë që në baz të ligjit të gjuetisë të Malit të Zi, sezoni i gjuetisë 2019/20 ka përfunduar për të gjitha llojet e egërsirave, keshtu mesohet ne nje njoftim nga drejtori i N.P. “Ulqin” Ajet Zaga.

Nga data 23.02.2020 jemi në sezonin e mbyllur të gjuetisë dhe i lusim të gjith gjuetarët që të respektojnë sezonin e mbyllur të gjuetisë. Njiherit i ftojmë të gjith gjuetarët e rregullt që të bashkpunojmë së bashku për ruajtjen dhe sanksionimin e të gjith atyre që nuk do ta respektojnë këtë vendim. Në të kundërtën ndërmarrja N.P. “Ulqin” Ulqin  është e vendosur që ti sankcionojnë sipas ligjeve në fuqi.

Me këtë rast i ftojmë të gjith gjuetarët që të vijnë të pajisen me lejen e sezonit të gjuetisë 2020/21 që do të fillojë në gusht apo shtatorë të këtij viti.

By admini