Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të shënojë 29-vjetorin e themelimit (Ditën e “Art Club”-it).

Siç mësohet nga kjo shoqatë, shënimi i këtij përvjetori do të organizohet të premten, më 27 dhjetor 2019, ora 11.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin. 

By admini