Ilustrim

Komunat dhe kompanitë komunale në Mal të Zi japin para të mëdha për transport. Në vetëm tre muaj të këtij viti, ata nënshkruan kontrata për blerjen e karburantit me vlerë rreth milion euro. Kjo mund të përfundohet në bazë të dokumenteve nga Drejtoria e Prokurimit Publik, shkruan Dan, trasnmeton Ulqni Online.

Komuna e Ulqinit në maj të këtij viti realizoi furnizim me karburantit në vlerë prej 25,335 euro. Kontrata u nënshkrua me përfaqësuesit e Kallmper.

Komuna të ndryshme të Malit të Zi nënshkruan kontrata me kompani të ndryshme për blerjen e karburanteve.

By admini