Fshati Bojk ditë me pare ka prezantuar dhe fshirsen me te re te debores, që është e domosdoshme per cdo familjar qe jeton ne këtë fshat, kështu e prezenton aksesorin për traktor fsahti Bojku në Anë të Malit.

Kjo vegël nuk eshte blerë e gatshme, por ka dal nga mjeshtria e djaloshit nga Bojku Azmir Jahja, i cili jo vetem qe ka punuar këtë punim por ai po tregon talent të jashtezakonshëm duke bërë shumë punime te tjera nga hekuri.

Ditët e kaluara banorët e zonës së malit në Anë të Malit kanë pasur mjaft problem me borë dhe një mjet i tillër për pastrin e borës me siguri që do ju ndoihmojë.

By admini