Sumeja Bisha, vendi parë

 

Një sukses të jashtëzakonshëm kanë arritur sportistët e Klubit të taekvondosë Ulqini të cilët mbronin ngjyrat e reprezentacionit të Malit të Zi në Kampionatit ballakanik të kërij sporti që këto ditë po mbahet në Bukuresht të Rumanisë.

Bledar Kasmi, vendi parë

Siç tregon trajneri i sportistëve por edhe përzgjedhësi i reprezetnacionit të Malit të Zi Fikret Dushku, Sumeja Bisha, Sara Kraja dhe Bledar Kasmi arritën që të shpallen kampion të Ballkanit.

Sara Kraja, vendi parë

Ky rezultat paraqet një sukses për sportistën e vegjël nga qyteti jonë.

 

By admini