Nga datat 13-16.09.2018 në Rumuni në qytetin e Bukureshtit do të mbahet kampionati Ballkanit në sportin e Taekwondo-së.

Në këtë kampionatë do të udhëtojë edhe përfaqësuesja e Malit të Zi. Në përzgjedhjen e ekipit të Malit të Zi do të marrin pjesë edhe pesë garuesë nga klubi i Taekwondo-së Ulqini. Garuesit të cilët do ta përfaqësojnë Malin e Zi në kampionatin Ballkanik nga Ulqini janë: Medina Kanaqeviq, Sumeja Bisha, Bledar Kasmi, Sara Kraja, Arta Ismailaga, thuet në një kumtesë të Klubit të Taekwondo-së Ulqini.

Poashtu dhe trajneri Klubi i Taekwondo-së Ulqini Fikret Dusku do të ketë rolin e trajnerit të kombëtares malazeze.

Klubi i Taekwondo-së Ulqini ju dëshironn suksese garuesve tanë, përfundon kumtesa e Klubit të Taekwondo-së Ulqini.

By admini