Klubi “Mbretëresha Teuta” nga Kroacia, shoqatat”Anima” dhe ”Labeatët” nga Ulqini organizojnë manifestimin ”Ditët e mbretëreshës Teuta – Ulqin”.

Ky aktivitet do të mbahet sonte (e diele me 02.09.2018) me fillim nga ora 20 në ambientët e Galerisë së Qendres Kulutore në Ulqin.

”Pjesmarrja juaj na nderon”, porosisin organizatorët.

By admini