Gjatë vikendit me datë 21.04.2018 në Shkup u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin e Taekwondo-së “Skopje open” 2018. Ky aktivitetë sportiv mblodhi 530 garues nga vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 10 garues. Taekwondo Ulqini fitojë 8 medalje, 6 të arta dhe 2 medalje të argjendit. Garuesit patën me nga 2 dhe 3 ndeshje të fituara, kështu mësohet nga prof. Fikret Dushku.

Me medalje të arta u kurorzuan:
🥇Merisa Malokraja
🥇Arta Ismailaga
🥇Enes Dushku
🥇Sara Kraja
🥇Bledar Kasmi
🥇Amar Bakalli

Medalje argjendi fituan garuesit:
🥈Amella Nuti
🥈Mervana Mucaj

Falenderojmë prindërit e garuesve e poashtu edhe sponsorët tanë të cilët na mundësuan pjesmarrjen në këtë aktivitet sportiv “Skopje Open”. Ju urojmë suksese në punën tuajë, shëndet dhe lumturi në familje.

By admini