Kryetari I Komunës së Ulqinit Nazif Cungu përzemëresisht uron besimtarët katolik me rastin e festës së Pashkëve.

Duke vlerësuar simbolikën dhe mesazhet që përcjell kjo festë e rëndësishme për paqen mes njerëzve uroj që ditët e festës ti kaloni në harmoni dhe gëzim thuhet ne mesayh. Pashkët janë shembulli më i vyer i rrugës së mundimshme e të bukur drejt virtytit .

Gëzuar!, kështu thuhet në mesazhin e urimit të kryetarit të Komunës së Ulqinit Nazif Cungu.

By admini