Të dielen në Ulqin është paralajmëruar një ndeshje miqësore basketbolli ndërmjet ekipeve Ulqini dhe Partizan nga Beogradi.

Siç mësohet nga Drejtoria e Policisë, kjo ndeshje do  inçizohet e tëra duke përfshirë edhe kohën para dhe pas ndeshjes, shkruan Ulqini Online.

Ndeshja do të luhet në sallën e Shkollës së mesme  “Vëllazërim Bashkim” në Ulqin të dielën, më 1 prill 2018., duke filluar nga ora 19:00.

Inçizimi  do të filloj nga ora 18:00 dhe do të përfundoj në 21:00 por nëse është është e nevojshme, koha e regjistrimit mund të zgjatet.

By admini