Forca e Re Demokratike uron besimtarëve të konfesionit katolik, Gëzuar Pashkët, ditën e bekuar të Ngjalljes ,ditën e përjetësisë, ditën e shpresës dhe të besimit tek Zoti, besimit tek vetvetja dhe tek njëri-tjetri. Le të urojmë së bashku që Pashkët të i festojmë në harmoni me njëri-tjetrin dhe në prosperitet që shqiptarët meritojnë.
Gëzuar të gjithëve.

Çdo të mirë,
Forca e Re Demokratike

By admini