KRAJA NENRUMI

Edhe pse stina e luleve pranvera ka arritur ne kalanderin kohor, megjithatë stina e dimrit si duket ka ngërdhuzur dhembet me ashpërsinë e saj.

Nga pamjet që vinë nga Kraja mund të shihet se ka ra mjaft borë dhe qarkullimi nëpër rrugë është vështirësuar ndjeshëm.

Siç mesohet nga Plava e Gucia Sot, ne Vuthaj trashësia e bores ka arritur ne rreth 70cm. Po ashtu edhe ne vendbanime tjera ne Plave Guci bora qe po bie po rendon qarkullimin e banorëve.

VUTHAJ
KRAJA NENRUMI

 

By admini