Karisma Career Day #2

17.03.2018 (e shtune) në orën 11:00, Salla e Madhe e Kuvendit Komunal Ulqin

Komuna e Ulqinit dhe kompania hoteleriere Karisma Hotels Adriatic Montenegro organizojnë Karisma Career Day #2 për të interesuarit të cilët dëshirojnë të punësohen në këtë kompani me renome botëror.

Profilet që kërkohen:

  1. Kuzhinier
  2. Kamarier
  3. Mirëmbajtëse dhomash
  4. Sanitare
  5. Ndihmës kuzhinier
  6. Servir
  7. Kopshtarë
  8. Shpëtimtarë

By admini