Gjatë vikendit me datë 03.03.2018 në Zrenjanin u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë afër 600 garues nga 9 vende. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u përfaqësu me 6 garues ku të gjithë ishin të suksesshëm.
Rezultati për garuesit e Ulqinit ishte: 4 medalje të arta dhe 2 argjendi. Me medalje të arta u kurorzuan këto garues.
🥇Sumeja Bisha
🥇Dion Mustafa
🥇Fiona Kraja
🥇Bledar Kasmi
Medalje argjedni fituan garueset:
🥈Amra Dushku
🥈Medina Kanaqi

Falenderojmë sponsorët që mundësuan këtë aktivitet sportiv, Tapacir Kurti, Kurti Ulcinj, Mastering si dhe prindërit e garuesve. Ju faleminderit.

Info: Taekwon Do Club Ulcinj – Ulqini

By admini