“Gjurmë Shqiptare”: Kush po i tradhton malësorët?!

Çfarë po ndodh me shqiptarët e Tuzit dhe të gjithë malësisë? Si u mposhtën sërish nga partia në pushtet e Gjukanoviç edhe pse janë shumicë dërrmuese?

Si janë përçarë shqiptarët në Tuz dhe në të gjithë malësinë? Asimilimi, presioni, shitja e blerja e forcave politike, ndarja fetare.

Njihuni me realitetin e pabesueshëm që po shuan shqiptarët përmes dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

By admini