Shkollat fillore të qytetit të Ulqinit, ‘Mareshali Tito’, ‘Boshko Strugar’ dhe ‘Mark Nucullaj’ kanë shpallur konkursin për mësimdhenësa të profileve të ndryeshme.

 

Më poshtë mund të lexoni të plotë konkurset përkatëse.

 

Për më shumë klikoni KËTU.

By admini